Nieuws - (On)vrijwillig deeltijds werk ?

Studiedag op 22 juni 2022

Deeltijds werk

Waar

De studiedag heeft plaats in de gebouwen van de FOD Werk, Arbeid en Sociaal Overleg, E. Blérotstraat 1, 1070 Brussel (aan het Zuidstation).

Wanneer

De Raad van de Gelijke Kansen voor mannen en vrouwen, een federaal adviesorgaan, nodigt u uit op de studiedag over (on)vrijwillige deeltijds werk.
De studiedag gaat door op woensdag 22 juni van 9.30 tot 13.30 uur.

In 2019 en in 2021 liet de Raad van de Gelijke Kansen twee enquêtes uitvoeren in 4 sectoren met een sterke aanwezigheid van vrouwen en deeltijds werken. De Rapporten zijn beschikbaar op onze website. Tijdens de studiedag voeren we een debat over de resultaten van deze enquêtes met de sociale partners uit deze vier sectoren. Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit, Sarah Schlitz, zal de studiedag inleiden. Vice-Eerste minister en minister van Economie en Werk Pierre-Yves Dermagne zal het debat afsluiten. Bekijk het volledige programma hier.

Inschrijven

De deelname aan de studiedag is gratis maar inschrijven is verplicht. U kunt zich inschrijven door het formulier via deze link in te vullen uiterlijk 20 juni: https://forms.office.com/r/10bUGruM6k.

Dank om de aankondiging van deze studiedag in uw organisatie en vereniging kenbaar te maken.

Voor de Raad van Gelijke kansen

Dominique DE VOS en Annemie PERNOT

 

Contact voor meer informatie

Dominique De Vos domie.devos@outlook.com
Annemie Pernot: annemie.pernot@skynet.be Mobiel 0479 99 58 71
Seyma Ozkulluk (secretariaat): seyma.ozkulluk@igvm.belgie.be  Tel: 02 235 55 46

Heb je opmerkingen of vragen? Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons